Nyt på vej til YouSee’s Fuldpakke

Nyt på vej til YouSee’s Fuldpakke

BBC udvikler løbende deres tv-kanaler og programindhold og har i den forbindelse valgt at lukke kanalerne; 
BBC Brit og BBC Earth den 17. april. I stedet lancerer de en ny tv-kanal og en ny streamingtjeneste, som er specielt målrettet os i Norden: BBC Nordic og BBC Nordic+. 
 

BBC Nordic bliver en del af Fuldpakken 
Fra den 17. april vil BBC Nordic være en ny kanal på kanalplads 20, hvor BBC Brit ligger nu. Har man lavet sin egen kanalrækkefølge, finder man BBC Nordic på den plads, man har valgt til BBC Brit. 
 

BBC Nordic+ streamingtjenesten, som kan vælges i Bland Selv fra den 17. april, koster 2 point. BBC Nordic+ giver både tv-kanalen BBC Nordic og mulighed for at streame en masse ekstra programmer fra BBC. Alt indhold kan ses via YouSee Tv-boks, YouSee Play-appen eller play.yousee.dk.
 

Om BBC Nordic og BBC Nordic+ 
BBC Nordic og BBC Nordic+ er stedet, hvor jeres beboere/medlemmer finder det mest tankevækkende og underholdende tv fra BBC – omhyggeligt udvalgt til seere i Norden. Lad dig betage af de bedste dokumentarer fra Sir David Attenborough og Louis Theroux, grin med Graham Norton og QI, eller nyd en aften på sofaen med Den store britiske bagedyst.
 

TV 2 SPORT X bliver også ny kanal i Fuldpakken 
Fra den 17. april bliver sportskanalen TV 2 SPORT X en del af udbuddet i Fuldpakken. Kanalen kommer til at ligge på kanalplads 51.  
 

Om TV 2 SPORT X 
Med TV 2 SPORT X er der timevis af direkte sportsoplevelser - serveret med personlighed og passion. Her kan man blandt andet se UEFA Europa League, UEFA Conference League, La Liga med El Clásico, Serie A, Wimbledon, NBA, X Games, atletik, skiskydning og U21-landsholdet i fodbold. 
 

BBC Nordic kan tilvælges som Ekstrakanal fra den 17. april
De beboere/medlemmer, som i dag har valgt BBC Brit eller BBC Earth som Ekstrakanal til 20 kr./md. pr. kanal, vil når kanalerne lukker, få BBC Nordic som Ekstrakanal. Kanalen kommer til at ligge samme sted som BBC Brit. Prisen er stadig 20 kr./md., og har man valgt både BBC Brit og BBC Earth, som Ekstrakanal, vil man naturligvis kun skulle betale for én kanal, nemlig BBC Nordic.
 

BBC Nordic kan vælges i Bland Selv 
BBC Nordic-kanalen og streamingtjenesten BBC Nordic+ kan vælges i Bland Selv fra den 17. april Er man i tvivl om, hvordan det gøres, findes der en vejledning på 
yousee.dk/hjaelp-bland.

NB. Vi informerer om BBC-ændringerne til  beboere/medlemmer via enten mail og brev, hvis de aftager BBC-kanalerne som: Ekstrakanal, i en Bland Selv-pakke eller har en Fuldpakke (Tillægspakke), som de betaler hos YouSee. 

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her

Fejlmelding Kabel TV

Servicepartner: Dansk Kabel TV - support
43 32 47 00
Man-fre: 9:00 - 20:00
Weekend og helligdage: 10:00 - 16:00

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00