YouSee Musik bliver endnu bedre

Nu får YouSee og Telmore-kunder adgang til +100 radiostationer

I en pressemeddelelse fra YouSee, hedder det:

YouSee og Telmore-kunder har allerede ubegrænset adgang til millioner af musiknumre, men nu er musiktjenesterne klar til det næste skridt i samarbejde med mereRadio, som åbner op for 107 radiostationer i de velkendte apps YouSee Musik og Telmore Musik

Med YouSee Musik og Telmore Musik har de to selskabers mobilkunder allerede ubegrænset adgang til musiknumre og playlister uden reklamer, men nu får de hundredtusindvis af brugere af de to tjenester adgang til 107 radiostationer, gennem et nyt samarbejde med mereRadio.Den danske radioindustri står bag mereRadio og tilbyder radiostationer fra hele landet – lige fra Radio Limfjord til The Voice og P4.  

Om mereRadio  

mereRadioer en del af Radioplayer Worldwide og er et partnerskab mellem Storbritannien og de resterende medlemslande, som bl.a. tæller Tyskland, Irland, Norge, Danmark mm. mereRadio samler alle danske radiostreams og podcasts i en og samme brugergrænseflade og tilbyder mere end +100 radiokanaler og podcast. 

Om YouSee Musik og Telmore Musik

YouSee Musik og Telmore Musik appen kan downloades til din mobiltelefon og tablet, så du altid kan høre mere end 75 mio. musiknumre og radiokanaler på farten. Du kan også lytte til YouSee Musik og Telmore Musik fra din computer gennem din internetbrowser. Med musiktjenesten får du: 

  • Ingen reklamer 
  • Høj lydkvalitet 
  • Nye hits fra de største kunstnere 
  • Personlige anbefalinger 
  • Stort udvalg af danske radiokanaler 
  • Opret dine egne playlister 
  • Overfør dine playlister fra Spotify og andre populære streamingtjenester 

Læs mere om YouSee Musik her: Mobilabonnement med musik hos YouSee, og Telmore Musik her: Mobilabonnement med musik » 75+ mio. musiknumre | Telmore 

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her

Fejlmelding Kabel TV

Servicepartner: Dansk Kabel TV - support
43 32 47 00
Man-fre: 9:00 - 20:00
Weekend og helligdage: 10:00 - 16:00

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00