HBO Max bliver til Max

�� HBO Max er på vej til Danmark, og vi er begejstrede for at meddele, at Max også vil være tilgængelig på YouSee Play og Bland Selv! Hvis du allerede har HBO Max hos YouSee, får du automatisk adgang til Max, når den lanceres den 21. maj.

�� Hvornår lanceres Max?Og hvordan får jeg det hos YouSee? Max lanceres den 21. maj i YouSee Play ogBland Selv.

�� Jeg har HBO Max i dag.Får jeg Max? Ja, alle med HBO Max hos YouSee får automatisk adgang til Max den21. maj.

�� Skal jeg bruge flerepoint, når HBO Max bliver til Max? Nej, pointværdien forbliver den samme, så dubliver ikke opkrævet flere point.

�� Hvordan får jeg mereinformation? YouSee vil sende en mail til alle med HBO Max i YouSee Play ellerBland Selv i forbindelse med lanceringen.

�� Får jegDiscovery-kanaler med Max? Ja, med Max får du alt det bedste indhold fra HBOMax, Warner Bros., Cartoon Network og Discovery. Der inkluderes dog ingentv-kanaler.

�� Får jeg sport med iMax hos YouSee? Du vil kunne streame alt fra OL i Paris 2024 med Max hosYouSee. Flere detaljer om tilbuddet vil blive annonceret tættere pålanceringen.

�� Får jeg adgang tilKanal 5, Kanal 4 osv. med Max? Det afhænger af den specifikke variant afMax-abonnementet. Der vil dog ikke være tv-kanaler inkluderet i den variant,som gives til dem, der i dag har HBO Max.

  

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her

Fejlmelding Kabel TV

Servicepartner: Dansk Kabel TV - support
43 32 47 00
Man-fre: 9:00 - 20:00
Weekend og helligdage: 10:00 - 16:00

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00